Gecertificeerd personeel

Flexibel aan de slag

A tot Z dienstverlening

Specialisatie

Ondergrondse boringen

Wanneer u een ervaren en betrouwbaar bedrijf zoekt dat zich specialiseert in ondergrondse boringen, bent u bij Grondwerken Zoetermeer in Velddriel, nabij s-Hertogenbosch, in goede handen. Wij zijn een deskundige specialist met een redelijk unieke dienstverlening, namelijk: het pneumatisch persen van stalen buizen. Sinds 1995 zijn wij voornamelijk werkzaam voor diverse GWW-partijen en hebben wij al vele projecten succesvol afgerond.

Een totaaloplossing bij ondergrondse boringen

Grondwerken Zoetermeer typeert zich door flexibel schakelen, goede communicatie en een onuitputtend doorzettingsvermogen. Nee  verkopen doen wij niet. Schakelt u ons bedrijf in voor het uitvoeren van ondergrondse boringen, dan kunt u rekenen op een totaaloplossing. Wij leveren namelijk ook zelf stalen buizen en beschikken over vrachtauto s die zijn voorzien van onder meer een compressor, kegels, persluchtraketten en overig materiaal. Wenst u een waterleiding, glasvezel of stroomkabels te leggen? Wij bieden u graag een dienstverlening op maat aan.

Grondwerken-ons-bedrijf

Ga met ons in gesprek

Zoekt u een specialist in het uitvoeren van ondergrondse boringen? Dan zijn wij u graag van dienst. Met onze ruime ervaring en uitgebreide expertise, zijn wij bij uitstek uw perfecte partner. Heeft u vragen over onze dienstverlening en wenst u meer informatie in te winnen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar +31 (0) 418-637520 of stuur een e-mail naar planning@gwzm.nl. We bespreken graag samen de mogelijkheden.