Werkzaamheden

Stalen buizen persen

De persing van (stalen) buizen is een specialisme dat Grondwerken Zoetermeer als geen ander beheerst. Buizen persen - ook wel raketboring genoemd – wordt vooral gedaan in situaties waar het niet mogelijk is om de weg open te breken, bijvoorbeeld omdat er geen verkeersomleiding kan worden gerealiseerd. In gevallen als deze biedt de persing van stalen buizen uitkomst. Grondwerken Zoetermeer, gevestigd in Velddriel, nabij ’s-Hertogenbosch, is bij uitstek de perfecte partner om in de arm te nemen wanneer u op zoek bent naar een professional die is gespecialiseerd in het persen van stalen buizen. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Het persen van een stalen buis of buizen, gebeurt bijvoorbeeld onder een sloot, weg of bebouwing. Een groot voordeel van de persing van stalen buizen is dat het verkeer of de omgeving geen hinder ondervindt van de werkzaamheden. De geperste buizen worden vaak gebruikt voor het leggen van waterleidingen, gasleidingen, stroomkabels, glasvezel of riool. Als specialist in het persen van buizen beschikt Grondwerken Zoetermeer ook over eigen persploegen. Wij ontfermen ons over alle werkzaamheden omtrent raketboring en leveren diensten van de bovenste plank. Laat u een stalen buis persen door ons bedrijf, dan kunt u er van op aan dat dit op zeer professionele en nauwkeurige wijze gebeurt.

Laat een stalen buis persen door een professional

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in de persing van stalen buizen? Het persen van een stalen buis of meerdere buizen laat u het best doen door een ervaren specialist als Grondwerken Zoetermeer. Wij beschikken over de juiste ervaring en expertise om op professionele wijze buizen te persen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op. Bel naar +31 (0) 418-637520 of stuur een e-mail naar planning@gwzm.nl.