Gecertificeerd personeel

Flexibel aan de slag

A tot Z dienstverlening

Specialisatie

Pneumatische persing

Er zijn niet veel bedrijven in Nederland die zich specialiseren in pneumatische persing. Gelukkig is Grondwerken Zoetermeer, gevestigd in Velddriel, nabij ’s-Hertogenbosch, een ware professional die het persen van (stalen) buizen beheerst als geen ander. Met ruim twintig jaar ervaring op zak en vele succesvol afgeronde projecten in ons portfolio, zijn wij bij uitstek de beste partner voor uw project. Lees meer over onze werkzaamheden!

Pneumatische persing: geen hinder of overlast

Wilt u gas- of waterleidingen leggen? Stroomkabels of glasvezel installeren? Of wilt u een volledige riolering realiseren? Pneumatische persing biedt uitkomst in gevallen waar het niet mogelijk is wegen open te breken. Het persen van stalen (mantel)buizen gebeurt bijvoorbeeld onder een slot, weg of bebouwing, zonder dat er overlast of schade aan bomen wordt aangebracht. Grondwerken Zoetermeer levert u een totaaloplossing op maat. We luisteren naar uw wensen en onderzoeken de mogelijkheden in de betreffende situatie. ’Nee’ verkopen doen wij niet.

Grondwerken-ons-bedrijf

Ontdek alle mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij als specialist in pneumatische persing voor u kunnen betekenen? En wilt u graag meer weten over ons bedrijf? Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op voor het ontvangen van meer informatie. Bel naar +31 (0) 418-637520 of stuur een e-mail naar planning@gwzm.nl