Gecertificeerd personeel

Flexibel aan de slag

A tot Z dienstverlening

Specialisatie

Raketboring in Nederland

Grondwerken Zoetermeer is dé specialist in raketboring, gevestigd in Velddriel, nabij ’s-Hertogenbosch (Nederland). Met ruim twintig jaar ervaring op zak, een uitgebreide expertise in huis en tal van succesvol afgeronde projecten in ons portfolio, leveren wij een dienstverlening van de bovenste plank. Flexibel schakelen en het onderhouden van goede, persoonlijke communicatie vinden wij erg belangrijk. De klant is koning en wij verkopen daar geen ’nee’ tegen.  

Een specialist in raketboring, gevestigd in Nederland

Als één van de weinige specialisten in Nederland met een expertise in raketboring, voeren wij vele werkzaamheden uit voor diverse GWW-partijen. Wij beheersen het pneumatisch persen van stalen buizen als geen ander en zijn dan ook de perfecte partner om mee in zee te gaan wanneer u bijvoorbeeld water- of gasleidingen, stroomkabels of glasvezel wenst aan te leggen. Voor ieder project bieden wij een totaaloplossing van hoogwaardige kwaliteit aan.

Grondwerken-ons-bedrijf

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden als één van de weinige specialisten in raketboring, gevestigd in Nederland? Of heeft u specifieke vragen? Wij vertellen u graag meer over onze unieke dienstverlening en ontdekken de mogelijkheden in uw specifieke situatie. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 418-637520 of stuur een e-mail naar planning@gwzm.nl.