Gecertificeerd personeel

Flexibel aan de slag

A tot Z dienstverlening

Specialisatie

Persingen van stalen buizen onder een boom, sloot of weg

Wilt u leidingen, glasvezel of stroomkabels aanleggen onder een sloot, weg, bebouwing of natuurgebied, zoals een boom, middels pneumatische persingen? Grondwerken Zoetermeer, gevestigd in Velddriel, nabij ’s-Hertogenbosch, is één van de weinige bedrijven in Nederland die zich specialiseert in de persing van (stalen) buizen. Wij hebben ruim twintig jaar ervaring in ons vakgebied en al menig GWW-partij heeft gebruikgemaakt van onze kennis en expertise.

Kabels, leidingen of glasvezel onder een boom aanleggen door middel van persingen

Het persen van stalen buizen – ook wel raketboring genoemd – biedt uitkomst in situaties waar het niet mogelijk is om de weg open te breken. De persingen gebeuren in deze gevallen vaak onder een sloot, weg, bebouwing of een natuurgebied, zoals een boom. Een groot voordeel dat hiermee gepaard gaat, is dat er geen hinder en overlast voor de omgeving of het verkeer ontstaat tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Als specialist in pneumatische persing, bieden wij al onze klanten te allen tijde een totaaloplossing aan. Zo kunnen wij ook zelf stalen buizen leveren en beschikken wij over eigen persploegen.

Grondwerken-ons-bedrijf

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u middels persingen van stalen buizen ondergronds (onder een boom, weg, sloot of bebouwing) leidingen, glasvezel of kabels aanleggen? Wij zorgen dat uw project een succes wordt. Heeft u specifieke vragen? Of gewoonweg behoefte aan verdere informatie? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Bel naar +31 (0) 418-637520 of e-mail ons via planning@gwzm.nl.